Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2014-09-19T05:06:41: 2014-09-21T01:46:12: 2

Brevkassespørgsmål

Vil have mindre bryster


Hej TheLove.

Jeg er en pige på 14 år, faktisk lidt af en drenge piger, faktisk meget. men ja jeg har længe ville have mindre bryster fordi jeg syntes de er for store, jeg går ikke med BH så ved ikke rigtig hvilken størrelse jeg bruger? men jeg er rigtig bange for at jeg kommer til at få rigtig store bryster som voksen, fordi min mor også har virkelig store, og det gider jeg bare ikke. jeg går i store trøjer så folk ikke skulle kunne se mine bryster! jeg ville helst have dem små så man ikke kunne se dem så meget, men det er lidt svært. jeg har set damer der løber i deres hverdag altså til OL og det, og de har rigtig små bryster og det ville jeg også ønske jeg havde, men nu kan jeg jo ikke være med i OL eller noget af det, jeg ved bare ikke rigtig hvad jeg skal gøre? kan man træne så brysterne bliver mindre? hvor meget skal man træne? jeg er virkelig desperat efter at få det af vide, for jeg vil gøre hvad som helst for at mine bryster bliver mindre. HJÆLP
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-09-20T12:22:32 1
Josefine
Hej du :)

Så vidt jeg ved kan du ikke træne dine bryster mindre, hvis vi snakker vægttræning og den slags øvelser. Men hvis man er overvægtig, så vil ens bryster, i takt med at man taber sig, blive mindre, idet fedtet bliver reduceret i barmen også. Oftest er løbere slanke, og har dermed også en mindre barm, idet de jo ikke har en særlig høj fedtprocent.

Jeg kan godt forstå du lige nu synes det er irriterende med de bryster du har, men det er nu engang sådan de ser ud og det hverken kan eller skal du ændre på. Du skal nok lære at blive glad for dem, hvis altså du selv gør en indsats, og du ved jo endnu ikke hvordan de ender med at se ud, så jeg synes ikke det er noget du skal bekymre dig om nu. At være en drengepige er ikke ensbetydende med at man skal have en drengekrop. Det er okay at have former, langt hår og bryster :)

Har du tænkt over hvorfor du vil skjule det? Hvad er grunden til at du synes det er så forkert at have (store) bryster? For jeg synes ikke du skal ændre på din krop, jeg synes du skal lære at acceptere den som den er, for du skal leve et helt liv med den.

Knus, Josefine
2014-09-20T12:47:11 1
TuChi
Kære Anonym

I de fleste undertøjsbutikker kan man finde BH'er der er beregnet til større bryster. Her kan du få tips og tricks til hvordan du kan bruge BH'er. På den måde, behøver du heller ikke at gå med store trøjer, for at skjule dem.

Det, at tabe sig kan bidrage til, at man får mindre bryster, da bryster også fungerer som fedtlager. Dog vil jeg ikke råde dig til overdreven træning. Især hvis du vil træne på et niveau som man gør til OL. Du er 14, så der kan nå at ske rigtig meget med din krop endnu. 

Knus TC

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym