Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2019-04-07T10:42:37: 2019-04-12T18:31:10: 1

Brevkassespørgsmål

Mens

Indsendt af pige12 år


Hej, jeg er meget i tvivl om jeg har fået min menstruation, så det jeg vil spørge om er om man kan have udflåd mens man har fået sin mens
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-04-12T01:16:28 2
Zhino

Hej med dig,

Hvis jeg forstår dit spørgsmål korrekt, så spørger du om, man kan have udflåd samtidig med at man har sin menstruation, da du er i tvivl om, hvorvidt du har fået din menstruation. 

Jeg tror ikke, at du vil være i tvivl, når du får din menstruation første gang, da det typisk har en anden farve og konsistens end udflåd. Dog er det meget normalt at have udflåd nogle måneder før, du får din første menstruation. 

Også efter din første menstruation vil du måske opleve, at du får udflåd nogle dage før din menstruation, hvor farven og konsistensen også kan være anderledes, end den plejer. Menstruation vil ofte have en rødlig/brunlig farve, og det kan sagtens have en slimet konsistens. Jeg tror dog ikke, at du er et sekund i tvivl, når du får din menstruation. 

De venligste hilsner 

Zhino :)
Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym