Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2019-06-09T13:16:55: 2019-06-13T20:45:44: 1

Brevkassespørgsmål

Bløder under sex

Indsendt af pige18 år


Hej.

Jeg er en pige på 18 år. Som er i et forhold, med en fyr jeg elsker rigtigt højt. Jeg har dog et problemstilling. 

Jeg ville dog først og fremmest sige, at jeg var jomfru inden jeg kom i forholdet, hvilket ville sige at han tog mon mødom. Men da vi så havde sex første gang. Der blødte jeg jo, og det er jo fordi at jomfruhinden var blevet bristet. 

Men jeg blødte faktisk i fem dage. Og jeg havde haft menstruation to uger for hændelsen. Men da vi så besluttede os for at have sex igen (1 uge efter) Så gjorde det virkelig ondt at få den stukket op, præcis som det gjorde den første gang. Og jeg begyndte at bløde igen, så vi valgte at stoppe, så jeg ikke risikerede at bløde i fem dag til. Dog blødte jeg kun i 2 dage. Vi valgte så bare at have anal i stedet for. Men det er altså virkelig trist at jeg hele tiden skal bløde hvergang jeg har sex med ham. Og jeg forstår virkelig ikke hvorfor. Det kan ikke være en kønssygdom da vi begge var jomfruer, og det kan heller ikke være livmoderhalskræft, da jeg har fået HPV vaccinen. Så jeg ville bare gerne hører, om I har nogle ideer til hvad det kunne være, og hvad jeg skal gøre:)

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-06-11T11:49:09 2
Anne

Hej 

Som du selv siger, burde det ikke være kønssygdomme. Jeg tænker, at det måske er jomfruhinden, der er lidt længere om at briste end normalt. Jeg selv blødte også efter 2. gang jeg havde sex, så det er ikke ualmindeligt, at man ikke kun bløder efter 1. gang. Jeg synes dog, det lyder til, at du har blødt lidt mere end, hvad man normalt gør. Jeg tænker, at I kan se, om du også bløder så meget den næste gang eller to, I har sex. Hvis det bliver ved med at bløde så meget, vil jeg anbefale dig at kontakte din læge, bare for en sikkerheds skyld. Så kan han/hun svare dig på, hvorfor du bløder. 

Mht. at det gjorde ondt at have sex, kan det skyldes, at du enten ikke var våd nok eller var nervøs. For hvis du ikke er afslappet men fx er nervøs over, om du vil bløde igen eller at det vil gøre ondt, kan det gøre dig mere stram dernede og så vil det gøre mere ondt

Mvh Anne


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym