Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6599 svar de sidste 13 år
2019-06-30T15:08:43: 2019-07-03T20:23:40: 2

Brevkassespørgsmål

Lille penis

Indsendt af dreng14 år


Hej ungzone, jeg har en meget lille penis, 14 cm når jeg har erection. Pigernr fra min klasse siger at jeg har en babypik, og tog engang en ble med. Skulle jeg ha' taget imod den? Nu når min penis er så lille


dreng
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-07-02T14:11:18 2
Gustav

Hey du!

Først og fremmest, så lyder det da som en rigtig øv oplevelse, som pigerne i din klasse udsatte dig for. Det skal du bestemt ikke finde dig i, og jeg håber, at du siger fra og eller har nogle, som kan hjælpe dig i de situationer.

Penisser kommer i forskellige størrelser og former. Derfor er det helt normalt at være usikker omkring sin egen penis, men du skal passe på med at sammenligne den med andres, da du vil opleve, at den vil være anderledes på en eller anden måde. Men 14 cm lyder til at være en rimelig gennemsnitlig længde. Så nogle folks penisser er større, mens andres er mindre.

Så prøv at ignorer pigerne i din klasse, for det lyder ikke til, at de har forstand på det :-) og husk på, at folks ører jo også ser forskelligt ud, men det vigtigste er, at de fungerer. Og det er jo det samme med ens penis :-)

Jeg synes, at du skal tjekke https://www.sexlinien.dk/ ud. Her kan du læse mere om det at være usikker omkring dele af ens krop og finde nogle at snakke mere uddybende omkring det.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.
Gustav

2019-07-02T21:36:34 1
Michelle

Hej med dig. 

Først og fremmest nej det skulle du ikke. Det er absolut ikke pænt gjort af de piger og jeg synes ærlig talt bare at du skal ignorere dem. 14 cm er slet ikke så lille, så vidt jeg ved er det en meget gennemsnitlig størrelse og ud fra hvad jeg kan se så er du 14 år, hvilket betyder at du er langt fra færdig udviklet og derfor kan den nå at vokse endnu. Hvis den ikke gør det, så er det også helt okay, du skal ikke skamme dig over størrelsen, de fleste piger og kvinder er faktisk ligeglade med størrelsen. 

De bedste hilsner
Michelle 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym