Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2019-08-03T19:28:27: 2019-08-05T19:33:47: 1

Brevkassespørgsmål

Min krop

Indsendt af pige13 år


Hej  jeg har fået vide hele mit liv jeg ser tynd. Min mor siger at jeg ser  lige såden ud som jeg skal se ud. jeg er bange for at klæde om når vi har gymnastik og jeg synes bare ikke det er rigtig fedt at blive kigget på når jeg tager mit tøj af.
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-08-05T16:04:02 1
Benedicte

Hej du,


Jeg har fået det helt samme at vide hele mit liv, så jeg forstår godt hvor frustrerende det er. Da jeg var yngre, spurgte folk om jeg havde anoreksi og kaldte mig stankelben. Det er aldrig sjovt at få den slags at vide og kan virkelig være hårdt. Din mor siger, at du ser lige præcis sådan ud, som du skal og det er faktisk sandt. Jeg ved godt, at det kan være svært at tro på og ikke helt til at forstå, men det er sandheden. Vi ser alle sammen forskellige ud og der er intet galt med at være tynd eller tyk. Især i din alder er kroppen stadig ved at udvikle sig, og du kommer ikke nødvendigvis til at se sådan ud, når du bliver ældre. Du skal bare huske på, at andre også har deres usikkerhed og har travlt med at tænke på dem selv og ikke dig. Så når du står til gymnastik og føler dig usikker, så har andre det på præcis samme måde. Nogle føler måske, at deres bryster er for store, at de har for meget fedt på maven eller lignende. Vi går med forskellige ting, som vi må lære at leve med. Derfor synes jeg, at du skal huske at fortælle dig selv, at du er smuk som du er - for det er du! Jeg håber, at du kan prøve at vende dit tankesæt, så du kun tænker flere gode ting om dig selv, og jeg håber, at du kunne bruge mit svar til noget.

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym