Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2019-08-06T18:07:46: 2019-08-10T07:25:30: 2

Brevkassespørgsmål

Flere huller i skeden

Indsendt af pige15 år


Jeg jeg er en pige på 15. Jeg vil meget gerne vide om det er normalt at have to huller oppe i skeden. Jeg onanerede nemlig og fandt et ekstra hul. Jeg tør ikke spørge min mor fordi jeg syntes det er akavet. 

Kan i please hjælpe?

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-08-09T10:00:37 1
Simone

Hej du,


Vi kvinder har faktisk tre huller i det intime område; urinvejsåbningen, skeden og endetarmsåbningen :-) Hvis det andet hul du har fundet ligger forrest, er det muligt at det er din urinvejsåbning du har fundet og det er der intet unaturligt i. En god idé, ville være at tage at spejl og undersøge dig selv dernede, så du på den måde bliver mere bekendt med din skedes udseende og udformning. Hvis du er meget bekymret synes jeg dog stadig at du bør opsøge en læge, der kan give dig et endeligt svar på, hvad det andet hul måtte være - hellere blive tjekket én gang for meget end én gang for lidt. 


Jeg håber du kan bruge mit svar og finder ud af hvad hullet måtte være!


Kram

Simone

2019-08-09T17:23:10 1
Kristiane

Hej med dig 


Jeg kan godt forstå, at det kan være et svært område at tale med sin mor om. Men en kvinde har tre "huller", hvoraf skeden er det ene. Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener, når du skriver, at der er to huller oppe i skeden, men hvis du er bekymret for det, så synes jeg du skal søge læge. Evt kan du ringe i lægens åbne telefon tid, og så kan vedkommende svare dig på, hvad du videre skal gøre. 


Jeg håber du kan bruge mit svar. 

- Kristiane 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym