Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2019-10-01T18:28:15: 2019-10-05T17:26:01: 2

Brevkassespørgsmål

Hjælp! Gør av..

Indsendt af pige19 år


Hejsa! Jeg er en pige på 19, jeg har en fast kæreste og vi elsker at have sex sammen. Men noget som jeg har lagt mærke til er at inde i min skede (hullet) er der et ekstra hul indeni, hvor der ca er plads til en lillefinger.. det gør nogle gange virkelig ondt i den side når vi har samleje. Er det unormalt at have et ekstra hul ind i skeden og hvad gør jeg lige?
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-10-02T19:44:58 1
Sandra

Hej med dig

Jeg er sikker på, at dit underliv er ganske normalt. Og så vil jeg sige, at det som udgangspunkt aldrig skal gøre ondt at have sex eller får finger eller lignende. 

Nu er jeg ikke så stærk i min anatomi, men jeg kunne tænke, at det er livmoderhalsen/munden du kan mærke, når du stikker en finger op i skeden. 

Det, at det kan gøre ondt, når I har sex, kan også være spændinger i underlivet. De spændinger kan nemt forstærkes for hver gang I har sex, fordi du ubevidst spænder af frygt for at det kommer til at gøre ondt. 

Mit bedste råd er, at du tager til lægen og får tjekket, om der evt. er noget synligt, der kan være årsagen til smerterne. Dertil vil lægen helt sikkert kunne svare dig på, hvilket hul det er du mærker oppe i skeden. 

Jeg håber mit svar er til hjælp :-) 

2019-10-03T21:00:27 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål. 

Hmmm, det er lidt svært at svare på da skeder er forskellige, men jeg har nu ikke hørt om at have et ekstra hul. Jeg tænker at hvis du er meget bekymret og når det gør ondt nogle gange, så synes jeg at du skal kontakte din læge og få lavet en lille undersøgelse. Heller få tjekket det og få ro på og måske kan han/hun forklare dig hvad det er. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar. 

De bedste hilsner 

Michelle (-:

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym