Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2019-11-01T11:22:38: 2019-11-03T09:21:17: 2

Brevkassespørgsmål

Menstruation

Indsendt af pige12 år


Hejsa;)

Jeg fik min allerførste menstruation dagen inden dette er skrevet. Jeg havde blødt lidt da jeg opdagede det og derefter tog jeg bind på og gik i skole. Jeg tjekkede om jeg havde blødt i alle pauserne men jeg havde stadig ik blødt noget overhovedet siden der om morgenen. Jeg havde heller ik blødt om natten eller hele dagen idag. Jeg er derfor nervøs om der er noget at bekymre sig om eller om det er normalt?

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-11-01T10:04:01 1
Michelle

 Hej med dig og tak for dit spørgsmål (-: 

I det at det er din aller første menstruation, tror jeg ikke det er unormalt at den opføre sig lidt sjovt. Jeg tænker at den med tiden vil blive helt normal og vare i længere tid. Men du kan prøve at holde øje med den i fremtiden og hvis du stadig synes den ikke er som du synes, så kan du altid kontakte din læge eller snakke med din mor om det og så kan i sammen kontakte lægen. Men umiddelbart, tror jeg ikke du har noget at bekymre dig op, jeg tænker at den nok skal blive ''normal'' med tiden :-) 

Jeg håber at du kan bruge mit svar til noget og du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive her ind igen. 

 

De bedste hilsner 

Michelle :-)

2019-11-02T22:19:30 1
Zhino

Hej med dig,


Det er ganske normalt at have en uregelmæssig menstruation specielt i starten. Jeg tænker derfor ikke, at det er noget, du behøver at bekymre dig om. Men hvis det er noget, du ikke kan lade være med at tænke på, så kan du evt. få en tid hos lægen eller kontakte din læge telefonisk, således du kan få et svar fra ham/hende om det. Jeg har selv haft meget uregelmæssige menstruationer specielt, da jeg fik min første menstruation, og jeg oplever stadigvæk at den nogle gange er uregelmæssig, og min læge har sagt, at det er helt normalt. Det kan måske være svært at tro, når man hører fra fx veninder eller andre, at de har meget regelmæssige menstruationer, hvor de får det på nogenlunde samme tidspunkt hver måned, men det er ikke ensbetydende med at en uregelmæssig menstruation er 'unormalt' eller 'farligt'. Men som sagt synes jeg, at du skal få en tid hos lægen, så han/hun kan give dig en mere dyberegående forklaring, hvis du føler, at du har brug for det.


De bedste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym