Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2019-11-25T14:35:15: 2019-11-26T16:20:05: 2

Brevkassespørgsmål

Hængebryster som 19 årig

Indsendt af pige19 år


Hej jeg er en ung pige på 19 år som altid har haft hænge bryster, jeg er lidt overvægtig, hvilket jeg måske også tænker har lidt med det at gøre. 


Selve mine bryster er lange, og mine brystvorter hænger nærmest under brystet, så man kan næsten ikke se dem (i sær når jeg sidder ned).

Jeg skriver her får at høre, hvad man eventuelt kan gøre, det påvirker mig meget psykisk og derfor har jeg aldrig haft en kæreste, da jeg syns det er flovt.


Kan man snakke med sin læge om det? Og hvad vil man få ud af det?

Kan de sende en videre i systemet, så man eventuelt kan få hjælp til at få det ordnet? 


Kh mig :)

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-11-26T15:46:52 1
Anne

Hej 
Jeg er ked af at høre, hvor meget dine brysters udseende påvirker dig. Det er aldrig rart at have noget ved sig selv, man er flov over. Jeg synes bestemt det vil være et forsøg værd at snakke med din læge. Jeg kan desværre ikke garantere, at de kan hjælpe dig. Men hvis ikke din læge kan hjælpe dig, kan han/hun højst sandsynlig fortælle dig, hvor du kan få hjælp eller sende dig videre i systemet. 

Jeg håber, du kan finde den hjælp, du søger :) 

Mvh Anne


2019-11-26T04:19:47 1
Sofie

Hej med dig,

Jeg er ked af at høre, at det påvirker dig rigtig meget, men derfor er det godt, at du skriver ind til os, så vi måske kan hjælpe dig!

Først og fremmest vil jeg gerne fortælle, at ingen bryster er ens, og de er derfor meget forskellige hos alle sammen, store som små. Grunden til, at jeg skriver dette, er, at du endelig ikke må sammenligne dig med andre piger, fordi vi er alle forskellige! Jeg ved, at det er nemmere sagt end gjort, men måske det kan hjælpe dig lidt i forhold til at acceptere dine bryster, som de er :-)

Jeg synes bestemt, du skal tage en snak med din læge om det. Jeg ved ikke rigtig noget om det, men din læge kan helt sikkert hjælpe dig og evt. sende dig videre, hvis han eller hun mener, der er behov for det. At snakke med din læge om det, kan også hjælpe dig af med nogle af de spørgsmål, du måske har vedr. dine bryster.

Held og lykke med det. Jeg håber, du finder en løsning!

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym