Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2019-12-06T15:31:51: 2019-12-08T17:17:55: 2

Brevkassespørgsmål

Væske ud af brystet?

Indsendt af pige12 år


Hej jeg er en pige på 12 år. Og i dag har jeg bemærket eller den sidste uge at mit bryst har gjort ondt og været en lidt anden farve på brystvorten så prøvede jeg at trykke på det ene og det var ligesom om at den ene var hårder en det andet. Som en slags knude eller nåde, og så kom der så nåde væske ud. google det og så var det nåde med gravid eller have kræft. har ikke fået min menstruation! Hjælp
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-12-08T08:28:58 1
Sofie

Hej med dig, 

Jeg kan desværre ikke svare dig på, hvad det er, der er galt med dit bryst. Det kan sagtens være, at det er noget helt harmløst, men jeg synes alligevel, du bør få det tjekket - så kan du også få ro i maven igen :-)

Jeg synes, du skal prøve at snakke med din mor eller en anden, du har tæt på, om det, og så bestille en tid ved lægen, som helt sikkert kan hjælpe dig med, hvad det er.

Held og lykke med det.

De bedste hilsner,

Sofie

2019-12-08T02:45:31 1
Iben

Kære du,

Jeg kan sagtens forstå, at du bliver utryg, når dit ene bryst pludselig føles anerledes, end det plejer - og når Google siger, at det kan være tegn på alle mulige ubehagelige ting... Jeg har personligt ikke oplevet det, som du beskriver, så jeg kan desværre ikke fortælle dig, hvad det skyldes.

Jeg tror dog ikke, at du skal være bekymret - det kan sagtens skyldes alle mulige ting, der ikke er spor farlige. Men det er selvfølgelig vigtigt at få undersøgt, hvad det er for noget. Derfor synes jeg, at du skal snakke med dine forældre om det og/eller tage til lægen for at få undersøgt, hvad det er for noget.

Jeg kan godt forstå, hvis du synes, at det er lidt grænseoverskridende at skulle snakke med andre om det, men det er vigtigt, at du bliver undersøgt, så du er helt sikker på, at det ikke er noget farligt.  

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym