Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2019-12-06T15:37:21: 2019-12-09T12:10:35: 2

Brevkassespørgsmål

Hjælp! Er bange.

Indsendt af pige12 år


Jeg ved ikke hvornår man skal begynde at

Barbere sig undr arme for har ret meget hår jeg gerne vil have væk... men er bange for at der kommer stuppe der er tydelige. det har min søster nemlig (hun er 19) og det ønsker jeg virkelig ikke og ved ikke hvad jeg skal gøre.. for vil gerne barbere mig men vil ikke have stuppe så andre kan se jeg har barberet mig for går kun i 6 klasse.

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-12-08T02:40:01 1
Iben

Kære du, 

Først og fremmest vil jeg sige, at der ikke er noget unaturligt i at have hår under armene, når man er 12 år gammel. Jeg tror selv, at det var der omkring, at jeg begyndte at få hår under armene. Jeg begyndte også at barbere det væk, da jeg var omkring din alder, fordi jeg synes, at det var rart at få det fjernet.

Om du vil barbere dine hår væk er helt op til dig. Det er hverken mærkeligt eller forkert at have hår under armene - ligesom der heller ikke er noget galt i at have lidt stubbe, fordi man har fjernet hårene. 

Jeg synes ikke, at du skal bekymre dig så meget over, om du måske får lidt stubbe efter barbering - det er jo også helt normalt. Jeg synes dog selv, at jeg kan holde stubbene væk, hvis jeg barberer mig under armene 2-3 gange om ugen. Du kan jo prøve dig frem, og se hvad der fungerer for dig. Og hvis du fortryder, at du har barberet hårene væk, kan du altid bare lade dem gro ud igen. 

Det vigtigste er, at du gør det, du har det bedst med :-) 

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2019-12-09T11:48:28 1
Sofie

Hej med dig,

Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg selv begyndte at barbere mig under armene, men har du lyst til at barbere dig under armene, synes jeg, du skal prøve dig frem. Du kan altid lade hårene vokse ud igen, hvis du bliver træt af stubbene, eller de bliver for tydelige ift. hvad du synes :-)

Jeg synes ikke, du skal tænke så meget over, hvad andre tænker om dig. Det kan jo sagtens være, der er andre fra dine skole og klasse, der står i samme dilemma som dig.

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym