Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2019-12-07T17:43:01: 2019-12-09T17:35:13: 2

Brevkassespørgsmål

Hej allesammen

Indsendt af dreng12 år


Jeg er en dreng på 12 år og jeg er lidt overvægtig har nogle tips til at sig hurtigt jeg er i gang med at tabe mig men det tager for lang tid jeg har været i gang i 6 måneder og jeg får støtte fra min mor og far


dreng
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-12-08T02:52:41 1
Iben

Kære du, 

Når det handler om at tabe sig, er der desværre ingen genveje eller nemme løsninger. Det kræver hårdt arbejde, hvilket du sikkert er klar over, når du nu har været i gang i et halvt års tid. 

Men selvom det tager lang tid, er det vigtigt, at du ikke mister modet - det skal nok hjælpe! 

Mit bedste råd er at holde hovedet højt og fortsætte med det, du er i gang med for at tabe dig. Derudover kan jeg anbefale måske at prøve at gøre det til en vane at gå en tur hver dag efter skole eller til aften - hvis du ikke allerede motionerer til hverdag. 

Det er dejligt at høre, at dine forældre støtter dig - det er rigtig vigtigt at have støtte, og det er også vigtigt, at de holder øje med, at dit forsøg på at tabe dig ikke tager overhånd. Husk at passe på dig selv :-)

Held og lykke!

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2019-12-09T03:37:18 1
Regitze

 Hej med dig,

Hvor er det dejligt du har været i gang længe, og at du har god støtte fra dine forældre! Vægttab kan godt tage lang tid, men det vigtigste hvis man gerne vil tabe sig, er at indtage færre kalorier end man forbrænder. Så du skal sørge for at spise sundt og selvfølgelig stadigvæk spise dig mæt, men forsøg at undgå for meget fedt og for mange kulhydrater (fra ris, pasta, lyst brød) - du kan vælge fuldkorn, hvis du skal have brød, pasta eller andet. Du kan spise alle de grøntsager du vil og så dyrke motion. Her er det en god idé at fokusere mest på konditionstræning, så du får pulsen op og forbrænder nogle kalorier. 

Klø på! Du skal nok tabe dig, det kan bare godt tage noget tid. Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym