Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2019-12-27T08:12:01: 2019-12-28T18:09:57: 2

Brevkassespørgsmål

Bule i underlivet

Indsendt af pige12 år


Hej jeg er en pige på 12 år og jeg har fået sådan en lille bule i underlivet. Dens sidder lige efter klitten. Den gør ikke ondt den er der bare og jeg har læst på Google at det muligvis kan være kraft. 
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2019-12-28T09:02:40 1
Anne

Hej 


Du skal passe på med, hvad du læser på nettet, da det kan være meget andet end kræft. Men det lyder som en god idé at tage til din læge for at få det undersøgt. Det er bedre at være på den sikre side. Så kan din læge forklare dig, hvad det er. Jeg kan desværre ikke fortælle dig, hvad det er :/ 


Mvh Anne
2019-12-28T06:09:48 1
Sofie

Hej med dig,

Det er rigtig fint, at du er opmærksom på din krop, når der er noget, der forandrer sig, og det skal du bare blive ved med at være! Et godt råd til dig er dog, at du i den forbindelse skal passe på med at bruge google, idet kan ofte kan give anledning til en hel del flere bekymringer, end hvad godt er - jeg har selv prøvet det!

Min umiddelbare tanke er, at det kan være mange andre ting end lige kræft, der forårsager bulen, men jeg kan desværre ikke fortælle dig, hvad det er. Derfor synes jeg, du skal bestille en tid hos din læge, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad det er. På den måde kan du også få ro :-)

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym