Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2020-02-10T17:02:37: 2020-02-13T12:20:52: 1

Brevkassespørgsmål

Stiv pik i idræt

Indsendt af dreng15 år


Hej UngZone, den anden dag hvor vi havde idræt fik jeg erigeret penis, jrg havde nogle lidt for små shorts på så alle kunne se den. Så var der en af drengene der hev mine bukser ned og underbukser. Så alle kunne se min erektion. Nu driller alle med at jeg har en lille penis, den er 14.5 cm. Pigerne især, de siger ingen gider at have sådan en lille pik og sådan noget. Jeg har prøvet at sige til dem at jeg ikke syntes det er sjov og prøver at ignorer dem. Jeg har også sagt det til en lærer. Han sagde bare, jamen du er i en alder hvor den er lille. Hvad skal jeg gøre for at de stopper? Eller jeg får en størrer penis så jeg kan vise dem at den ikke er lille. 
dreng
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-02-12T05:56:08 2
Regitze

 Hejsa,

Det lyder som en rigtig ubehagelig situation, og jeg kan godt forstå du er frustreret og ked af det. For det første håber jeg virkelig din lærer har snakket med den dreng, som hev tøjet af dig, for det er på ingen måde i orden! Det er mobning, det er dybt krænkende og kan på ingen måder accepteres. Det er jeg ked af du har oplevet. Det er super sejt, at du har snakket med en lærer om det! Det kan godt være svært for nogle, når det handler om ting, som kan være lidt pinligt, så det er godt gået. Men når nu drillerierne fortsætter, vil jeg måske foreslå, at du snakker med ham igen, eller måske en anden lærer, for det er ikke okay at de andre driller dig. 

Den gennemsnitlige danske mands penis 14,9 cm i erigeret tilstand, hvilket er cirka det samme som din, så din penis er slet ikke unormal. Derudover er du kun 15 år gammel, og den kan derfor sagtens nå at vokse sig større. Kvindens skede er faktisk også kun 7-12 cm, så det er ikke nødvendigt at have en særligt stor penis, for at kunne have tilfredsstillende og god sex. 

Jeg håber du finder en løsning til at få stoppet drillerierne, for det er uacceptabelt! Og jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym