Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2020-02-11T08:25:18: 2020-02-13T12:21:49: 1

Brevkassespørgsmål

Testikler

Indsendt af dreng15 år


Hej nogle gange når jeg onaner ryger min ene testikel ud til siden, er det farligt?. Det må det ikke være, jeg er lidt bekymret. Hilsen den lidt bekymrede dreng.
dreng
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-02-12T06:00:00 1
Regitze

 Hejsa,

Det er helt normalt, at stenene godt kan komme til at sidde mærkeligt eller smutte op i maven, når man sidder på en særlig måde eller onanerer. Hvis det gør meget ondt eller stenene ikke falder ned igen af sig selv, kan du kontakte din læge (også uden at dine forældre behøver at vide det, hvis du helst ønsker det). Med tiden vil testiklerne falde længere og længere ned, og det vil til sidst stoppe med at være et problem - sådan er det for næsten alle. 

Så umiddelbart vil jeg sige der ikke er grund til bekymring, men hvis du fortsat er meget bekymret, kan du altid kontakte din læge. 

Jeg håber du kunne bruge svaret, og ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym