Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2020-03-19T17:27:19: 2020-03-21T12:42:08: 2

Brevkassespørgsmål

Har jeg mens?

Indsendt af pige13 år


Hej brevkasse. 

For ca. en månedstid siden var der lidt blod i mine trusser( meget lidt), og efterfølgende noget brunligt udflåd( men der var meget lidt) og nu er der gået en måned, men jeg har hørt at der går en måned og så kommer det igen, men den er ikke kommet endnu : (. Er der noget galt?

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-03-21T01:06:52 1
Rebecca

 Hej 

Menstruation er et mysterie nogle gange og den er ikke altid til at regne med. Mit råd er at du venter og ser hvad der sker. Hvis du selvfølgelig er bange for at der er noget galt så kan du altid læse om menstruation på nettet eller henvende dig til lægen. Men overordnet set så er det normalt at pletbløde og få brunt udflåd og der kan gå tid for menstruationen at komme. Husk også på at en piges krop er forskellig fra andre piger. Nogens er bare forsinket nogle gange mens andres er regelmæssig. Et andet råd er også at holde en oversigt over hvornår du får menstruation hvis du ikke i forvejen gør det, for det kan også hjælpe på at man kan se at der nogle gange går noget tid så man ikke går og tror at noget er galt. Håber du fik svar på dit spørgsmål, ellers skriv igen :) 


Vh Rebecca 

2020-03-21T02:25:26 1
Zhino

Hej med dig,

For mig lyder det som om, at det har været din første menstruation. Menstruationer er ikke altid regelmæssige, og farven, konsistensen og mængden af blod kan også variere fra gang til gang. Jeg har fx oplevet, at jeg i en lang periode (næsten 4 måneder) ikke fik min menstruation, hvor min læge fortalte mig, at det var ganske normalt, og at der kan være mange ting, som påvirker dette. Jeg mener også, at jeg kun blødte en enkelt dag eller to, da jeg fik min første menstruation, og farven var heller ikke helt rød. Så jeg tænker ikke, at der er noget galt, men hvis du stadigvæk føler dig usikker og forvirret, så synes jeg, at du skal tale med din læge om det. 


De bedste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym