Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2020-05-07T17:10:24: 2020-05-10T18:39:20: 1

Brevkassespørgsmål

Bryster som hænger

Indsendt af pige17 år


Hej, jeg er en pige på 17 år som altid har været lidt større end andre på min alder, jeg er ikke overvægtig men lidt buddet, jeg har det problem ar jeg synes mine bryster hænger rigtig meget og det gør mig meget ked af det da jeg stadig er ung, ved ikke om det har noget med vægten og gøre eller hvad det skyldes men noget jeg vil høre er normalt eller hvad man måske kan gøre ved det, eller om det overhoved kan reddes, jeg sover ikke med bh så tænker ikke det er derfor problemet er der.

Håber nogle kan svare mig på hvad jeg kan gøre

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-05-09T06:49:31 1
Rebecca

 Hej. 

Jeg tænker, at vi alle mennesker er forskellige, så derfor er der også forskellige måder pigers bryster ser ud på. Der er forskellige former og størrelser når det kommer til bryster. Jeg ville ikke mene, at det er så underligt at bryster hænger da det selvfølgelige også afhænger af størrelsen. Hvis man har større bryster, vil det være nemmere at de hænger end hvis man havde små bryster. Der er altid nogle myter, om hvad der kan være skyld i, at ens bryster hænger, men ved dog ikke om de er sande. Fx hvis man ikke har en varierende kost eller ryger. Jeg kan ikke give dig 100% et svar på hvorfor det er at dine bryster hænger lidt mere, udover at jeg ved, at større bryster hænger mere end små bryster. Efter min mening, så synes jeg ikke at der er noget smukkere end at acceptere at man er anderledes og elske sig selv for det. Det tager tid, men jeg kan også nævne ting ved min krop, som jeg ikke altid har accepteret eller brudt mig om, men med tiden så ser man det som en del af sig selv på en god måde. Men selvfølgelig hvis du ked af det, så er der altid den mulighed, at få lavet et brystløft eller lign, en gang i fremtiden. Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål og hvis ikke, så skriv endelig igen. 

Vh. Rebecca 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym