Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2020-05-12T07:53:33: 2020-05-16T10:42:56: 2

Brevkassespørgsmål

Vand

Indsendt af pige12 år


Hej jeg har et problem med at skifte underbukser 2 gange om dagen fordi at de bliver våde det kommen en slags Vand ud at min ???? og ????????. Der et mega nederen fordi at det føles som om At jeg har tisset i mine bukser. håber i kan hjælpe 

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-05-13T01:49:15 2
Regitze

Hejsa,

Det kunne godt lyde som om du er begyndt at få udflåd, som er en helt naturlig ting kvinders skeder udskiller, for at holde sig selv ren. Det sker for alle kvinder. Det kan være enten meget tyndt og næsten som vand, som du beskriver, eller lidt tykkere og mere gulligt/hvidligt i farven. I starten af puberteten kan det virke lidt skræmmende, men der er intet galt i det. Hvis det generer dig, kan du evt. bruge et lille trusseindlæg i ny og næ, men det er også vigtigt for underlivet at få luft.

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :)

Mange hilsner fra Regitze 

2020-05-15T05:02:57 1
Zhino

Hej med dig,

Jeg tænker, at det som du beskriver er udflåd. Det er helt normalt at have udflåd - det er faktisk kroppens måde at holde alting rent på. Udflåd starter som regel et eller to år før puberteten, og det produceres helt naturligt fra livmoderhalsen. "Mængden" af udflåd varierer også i løbet af din menstruationscyklus. Men jeg kan godt forstå, at du synes, at det er træls, at dine underbukser bliver våde, og der er heldigvis også en løsning på dette. Du kan købe trusseindlæg til hverdagsbrug eller til natten, som kan fås i en række forskellige størrelser og sugeevner, så det passer til dit behov. 

De bedste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym