Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2020-05-15T08:59:13: 2020-05-18T09:52:57: 1

Brevkassespørgsmål

Mens

Indsendt af pige12 år


Hej det var mig der skrav med mens  hvor jeg siger at jeg for det i Sverige og tak for svaret!! Men har fundet ud af at først skal vi op til min farmor og være i to dage og er så bange for at jeg bløder igennem når jeg sover. Nå men sommet huset ligge midt ude i en skov og det er ikke nogle stor skaldespand så skraldet ligge i huset i nogle dage. Jeg tror ar jeg snart får det har næmlig ikke haft udflåd og har haft mave kramper. Men første hang jeg havnede men havnede jeg deg kun i 3. Håber at i kan svare så hurtige i kan kh c

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-05-17T12:05:01 1
Rebecca

Hej igen. Menstruationsperioden og længden kan godt ændrer sig. Nogle gange stopper den indenfor få dage og andre gange så stopper den lidt længere tid efter. Det er almindeligt at få menstruation og igen en naturlig ting hos piger og kvinder. 

Hvis du ikke bryder dig om at menstruationsbindet skal ligge inde i huset, så kan du folde den ind i det papir der er i forvejen når du åbner bindet også putte ekstra papir rundt om. Hvis du bløder om natten, så kan du evt lægge et håndklæde under når du sover.
Jeg er lidt i tvivl om hvad du egentlig spørger om, men håber du fik dit svar ellers skriv igen :)

Vh Rebecca 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym