Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3431 spørgsmål og givet 5915 svar de sidste 12 år
2020-05-16T07:51:41: 2020-05-18T09:53:53: 1

Brevkassespørgsmål

Vand igen

Indsendt af pige12 år


Hej det var mig det havnede en overskrift som var vand men jeg har fået mens og vandet kommer ud af min røv. Nå men vil gerne selv købe nogle trusse indlæk det jeg også har undlod når jeg ikke har mens. Vil gerne selv købe den og har prøvet så mange gange at gå ind i fakta men kan bare ikke tage dem syndes det er så pinligt har i nogle gode råd til hvordan jeg kan købe dem og hvornår jeg kan 
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-05-17T12:13:41 1
Rebecca

Hej du. Jeg kan godt forstå din frustration, men jeg vil lige fortælle dig at det er meget almindeligt for piger og kvinder at bruge trusseindlæg. Mine råd er, at du evt kan spørge din mor, når hun handler om hun vil købe trusseindlæg med til dig? Hvis du selvfølgelig ikke har lyst til det, så kan aftenen være en mulighed. Der er ikke så mange der handler efter kl. 21 til lukketid. Hvis du ikke kan få dig selv til at købe trusseindlæg i et supermarked, kan du altid bestille online og på den måde så undgår du at føle det pinligt.

Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål og hvis ikke, er du velkommen til at skrive igen. :)

Vh. Rebecca

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym