Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3431 spørgsmål og givet 5915 svar de sidste 12 år
2020-05-25T08:42:38: 2020-05-29T10:07:53: 1

Brevkassespørgsmål

Vand igen

Indsendt af pige12 år


Hej det var mig det havnede en overskrift som var vand men jeg har fået mens og vandet kommer ud af min røv. Nå men vil gerne selv købe nogle trusse indlæg det jeg også har undlod når jeg ikke har mens. Vil gerne selv købe den og har prøvet så mange gange at gå ind i fakta men kan bare ikke tage dem syndes det er så pinligt har i nogle gode råd til hvordan jeg kan købe dem og hvornår jeg kan 
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-05-29T10:07:39 1
Sofie

Hej med dig,

Jeg tror ikke, der er så meget andet at gøre end at gå ind i et supermarked og købe dem. Du kan evt. få din mor til at købe dem for dig, hvis du ikke selv har lyst til det. Hvis du selv vil købe dem, kan du gøre det om morgenen eller om aftenen, hvor der typisk ikke er så mange nede for at handle. Det kan godt være lidt grænseoverskridende i begyndelsen, men det er en så naturlig ting for kvinder at have menstruation, så jeg kan garantere dig for, at det ikke er første gang, kasseekspedienterne ser nogle købe dem.

Jeg håber, du finder ud af det.

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym