Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2020-06-03T15:55:51: 2020-06-04T10:11:21: 1

Brevkassespørgsmål

Udebleven menstruation grundet vægttab

Indsendt af pige16 år


Hej igen. Jeg har skrevet før i henhold til min menstruation, som er udeblevet pga. stort vægttab. Det jeg ellers ville spørge om, som jeg missede sidst. Er der noget man kan gøre for at fremme Processen? Noget specifikt?
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-06-04T10:11:06 1
Sofie

Hej med dig,

Jeg beklager, at det ikke lykkedes os at besvare dit spørgsmål sidste gang.

Jeg tror desværre ikke, der er noget, du kan gøre for at fremme processen, altså så du får din menstruation igen hurtigt. Jeg ved i hvert fald ikke, hvad det skulle være, idet menstruation er noget naturligt og er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. 

Jeg synes, du skal kontakte din læge, som helt sikkert kan hjælpe dig. Det er ofte bedre svar, lægen kan give dig vedr. spørgsmål om kroppen. Måske kan han eller hun hjælpe dig med at få din menstruation igen hurtigt.

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym