Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3483 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2020-06-19T16:54:03: 2

Brevkassespørgsmål

Højde

Indsendt af pige12 år


Hej jeg er 12 år og er nervøs for min højde jeg er 1,65 og alle drengene er kun omkring 1,50 får jeg nogensinde en kærseste der er højere ende mig??? Please svar kh pigen
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-06-20T03:50:06 2
Benedicte

 Hej du,

Jeg forstår godt, at det kan være en bekymring i din alder, at du er højere end alle drengene. Faktisk oplevede jeg det præcis samme og er den dag stadig højere end mange drenge. Dog er det ikke tilfældet for alle, for drenge vokser faktisk langsommere end piger gør. Det betyder altså, at de sagtens kan blive højere end dig, når I bliver ældre. Dog synes jeg ikke, at du skal bekymre dig om, at få en kæreste, som er højere end dig selv. Hvorfor er det så vigtigt? Jeg selv er gift med en mand, som er en smule lavere end jeg er. Det er der intet i vejen med. Når du bliver ældre, betyder højden ikke så meget, så du kan være helt rolig. Det lyder måske en smule kliché, men det er jo det indre der tæller, og intet kunne være mere ligegyldigt end hvor høj man er. Jeg kender mange piger, som har kærester, som er lavere end dem selv, og det gør absolut ingenting. Jeg håber, at du kan finde ro i det hele, og så skal du nok regne med, at drengene alle sammen vokser en del.

- Benedicte

2020-06-23T08:47:17 1
Kamilla

Hej med dig,

Ofte er det sådan, at piger udvikler sig hurtigere end drenge. Dette gælder også for højde, og derfor kan du opleve at pigerne er højere end drengene i en periode. Dog vil du opleve, at drengene lige pludselig tager fart på og bliver højere end dig. Derfor behøver du ikke bekymre dig - jeg er sikker på at flere af drengene med tiden nok skal blive højere end dig. Dog kræver det en smule tålmodighed. 

Jeg håber mit svar kan hjælpe,

Venlige hilsner Kamilla.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym