Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6600 svar de sidste 13 år
2020-08-26T16:45:11: 2

Brevkassespørgsmål

Ømt punkt forneden?

Indsendt af pige16 år


Kære brevkasse

Jeg har bemærket, at jeg har et lille ømt punkt forneden, føles næsten som en knude eller hævelse, men kan intet se. Det er ømt, hvis det berøres. Jeg har ikke haft seksuelt samleje. 

Hvad kunne det være? 

Hilsen en bekymret pige. 
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-08-29T11:49:09 1
Rebecca

 Kære du.

Det lyder ubehageligt, men det så svært at sige hvad det kan være. Jeg ved godt det grænseoverskridende men tror du nødt til at tage til din egen læge hvis det ikke forsvinder og du ønsker et svar. På internettet kan der ofte stå en masse ting der kan gøre dig urolig og mere bekymret.

Jeg håber du får det bedre!

Knus 

2020-08-30T11:47:58 1
Iben

Kære du, 

Det er godt, at du er opmærksom på din krop.

Jeg tror, at det er ret normalt at få en knop eller bums dernede engang i mellem - især hvis du barbarer dig dernede. Så kan man nemlig godt få indgroede hår eller knopper, som kan hæve og være ømme. Det er dog i de fleste tilfælde helt ufarligt, så længe man bare lader være med at røre for meget ved den.

Hvis jeg var dig, ville jeg give det nogle dage og holde øje med, om det bliver bedre eller værre. Hvis bulen ikke går væk indenfor nogle dage - eller hvis den bliver mere øm eller mere hævet - så synes jeg, at du skal kontakte din læge, så du kan få den undersøgt. Men til at starte med, ville jeg give den nogle dage til at gå væk af sig selv :-) 

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym