Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3648 spørgsmål og givet 6242 svar de sidste 12 år
2020-09-15T23:23:56: 2

Brevkassespørgsmål

Smerte ved sexdrømme

Indsendt af pige25 år


Kære brevkassen.

Jeg oplever tit noget, som jeg ikke har hørt før eller hørt at andre skulle have det.

Når jeg har sexdrømme, vågner jeg altid op med kraftige smerter omkring livmoder og hele området omkring skridt. Det er smertefuld og noget der varer længe efter jeg er vågnet. Desuden har jeg oplevet det i flere år.

Hvordan kan det være at jeg får smerter fysisk ved sexdrømme?

Mvh 

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-09-20T12:02:27 1
Rebecca

Kære du.

Det lyder rigtig ubehageligt, at du oplever smerte når du har sex drømme. Kan det være fordi at du i din søvn har pillet ved dig selv for hårdt eller lign? Hvis du har oplevet det i flere år, hvis du ikke har gjort det i forvejen kan det evt være du skal tale med din læge eller en gynækologi som måske kan give dig svar? Det kan også være der står noget om det på nettet, måske er der andre der har prøvet det? Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål ellers skriv endelig igen. 


Vh Rebecca

2020-09-20T01:51:00 1
Tia

Kære du,

Hm, ja det lyder lidt mystisk, at du har så store smerter efter en sexdrøm. Og endnu mere mystisk at det endda har stået på i flere år. 

Det er muligt at få fysisk smerte ved sexdrømme, da kroppen i underbevidstheden tilpasser sig den situation, du drømmer om. Så det kan give øget blodfylde og stimulering i kønsorganerne (både hos mænd og kvinder) selv under søvn. Hos mændene ses det ved erektion, og kvinders klitoris svulmer op. Sexdrømme giver en øget seksuel lyst, og derfor kan man opnå orgasme i søvne, og muligvis har man rørt ved sig selv i søvne. 

Jeg tænker, at det måske kunne være en forklaring hos dig. Men det virker selfølgelig mystisk, at det altid er sådan og i flere år. Netop fordi det har stået på i flere år, så synes jeg, du skal kontakte din egen læge eller en gynækolog, som kan undersøge dig og bedre forklare dig, hvorfor du får de fysiske smerter.

 

Jeg håber, du finder ud af det. Og ellers er du altid velkommen til at skrive ind til os igen. 

Kærligst Tia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym