Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3650 spørgsmål og givet 6243 svar de sidste 12 år
2020-10-09T11:45:59: 2

Brevkassespørgsmål

er min pik stor nok

Indsendt af dreng18 år


Hej jeg hedder sigmund og jeg er 18 og jeg har en kærste og jeg har vist min pik til hinde og hun siger at den er lille hvad skal jeg gore
dreng
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-10-10T05:01:55 1
Julie

 Hej du!

Det må være ubehageligt at have fået sådan en kommentar og jeg synes helt sikkert, at du skal snakke med hende om, hvorfor hun siger sådan noget. Ingen er perfekte og som kæreste bør man acceptere sin partner som personen er. 

Hvis din kæreste ikke er stand til at acceptere dig som du er, skal du måske overveje, om I er de rette for hinanden. Jeg synes ikke, at man som kærester bør tale dårligt eller negativt om hinanden - og særligt ikke om ting, man ikke selv kan gøre noget ved. 

Jeg håber, at mit svar er til hjælp

Mange hilsener Julie :-)

2020-10-11T03:17:39 1
Markus

Hej.

Avs. Ja, hvordan skal man forholde sig til at ens kæreste siger sådan noget? Du spørger hvad du skal gøre. Det er selvfølgelig svært at gøre noget ved hvor stor den er. Men er du nødt til at gøre noget bestemt? Har din kæreste, samtidig med at hun kommneterde på den størrelse, også givet udtryk for at hun var utilfreds? Hvis ikke, tror jeg ikke du behøver gøre noget. 

Jeg kan sagtens forstå at du er frustreret. men på den anden side er det også spild af energi at være frustreret over ting man ikke kan gøre noget ved. Der vil altid være masser af ting ved én selv man er utilfreds med. De fleste af os prøver at skjule dem for andre eller lade som om de ikke eksisterer, og så føler vi os selvfølgelig angrebet og afsløret når vi opdager at andre også er utilfredse. Men hvis din kæreste vitterligt er utilfreds, så prøv at spørge dig selv om hvor rimelig hendes utilfredshed er. Vi har at gøre med noget du ikke kan gøre for eller lave om på. Ville du selv nogensinde bebrejde nogen for noget de ikke kunne gøre for eller lave om på? Hvis det er en sød og rar kæreste du har, så er jeg sikker på, at det at hun kommenterede det, ikke betyder at det er noget der vil være afgørende for jeres forhold. men hvis det virkelig er noget der går hende på, ja, så ved jeg ikke hvad jeg ville sige til sådan pige. Hun får det i hvert fald svært hvis hun regner med at finde en fyr der er helt perfekt. 

Jeg forstår godt at det her er noget der går dig på. Men jeg tror ikke du er nødt til at "gøre" noget bestemt. For det første er der ikke noget vi kan gøre ved det. For det andet kan man bruge hele sit liv på at fjerne alle de "fejl" man mener at kunne finde ved sig selv. Det ville være spild af tid. Du har ikke noget at skamme dig over. Og det ville i mine øjne være fuldstændig urimeligt hvis din kæreste begyndte at klage over det her. 

Håber det hjalp. Ellers skriver du bare til os igen.

mvh Markus.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym