Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2020-12-09T10:32:39: 1

Brevkassespørgsmål

Udflåd

Indsendt af pige13 år


Har ikke mens, men mit udflåd er begyndt at lugte syrligt. Lidt ligesom edike hvilekt er MEGA! klamt! Er det normalt? Jeg googlede og der kom en masse ting frem med kønssygdomme, men jeg har aldrig haft sex? 
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2020-12-13T10:48:40 1
Sofie

Hej!

Jeg tror ikke, jeg er den bedste til at besvare dit spørgsmål, idet jeg ikke så meget viden om det, du spørger om.

Først og fremmest vil jeg anbefale dig at lade være med at konkludere noget på baggrund af det, du har læst på nettet. Internettet (og herunder Google) kan være rigtig brugbart til mange ting, og man indsamle en masse viden om noget, man ikke vidste noget om. Jeg tror dog på, at det ikke er den bedste vej at søge information om sit helbred, idet jeg har oplevet, at man hurtigt - på baggrund af det, man læser - kan fejle en hel masse, som ikke nødvendigvis er tilfældet.

Mit råd til dig vil være at søge råd hos din læge, som ofte er den person, der er allermest kompetent til at besvare spørgsmål inden for det sundhedsfaglige området. Alternativt kan du søge hjælp hos din mor, som kan hjælpe dig videre - evt. til en læge :-)

Jeg håber, du finder ud af det!

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym