Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2020-12-26T23:06:13: 1

Brevkassespørgsmål

Mens og idræt

Indsendt af pige12 år


Hvad gør man med menstruation når man har idræt og skal i bad bagefter indtil videre har jeg bare glemt håndklæder fik det lige før corona startede og vi skulle hjem men nu skal vi igen have idræt som normalt og jeg synes det er ofte at jeg skal glemme håndklæder de andre og de voksen opdager det jo snart så mit spørgsmål er h af man gør og hvad andre gør 
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2021-01-02T07:01:18 1
Julie

 Hej!

Da jeg gik i folkeskole lavede vi en aftale med vores idrætslærer om, at pigerne der havde menstruation, måtte gå ud 10 minutter før for at gå i bad og klæde om, hvilket fungerede rigtig fint for os. Da jeg ikke kender til andre løsninger, vil mit bedste råd til dig være, at snakke med din lærer omkring det, så I måske også kan lave en lignende aftale omkring bad og idræt, når man har menstruation. 

Det er måske lidt grænseoverskridende, men jeg forestiller mig, at jeres lærer måske underviser andre elever, eller har undervist andre elever, som også har haft dette "problem" med badning efter idræt. Du kan også eventuelt snakke med en af dine forældre og bede dem om at skrive en mail til jeres lærer omkring dette, hvis det føles bedre for dig.

De bedste hilsner Julie :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym