Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3646 spørgsmål og givet 6237 svar de sidste 12 år
2020-12-30T02:51:37: 1

Brevkassespørgsmål

Skæv pik

Indsendt af dreng15 år


Kære brevkasse.

Jeg skriver simpelthen til jer, fordi min pik er skæv.

Det har været sådan i meget lang tid. Faktisk kan jeg slet ikke huske et tidspunkt hvor den ikke har været skæv. Den er skæv på den måde, at den læner/drejer sig til venstre side. Det gælder både når den er stiv og slap. Det er slet ikke noget voldsomt, men det er helt sikkert noget man lægger mærke til. Jeg ville beskrive det som en "ikke alt for skæv banan" hvis det giver mening.

Jeg har spekuleret om, at det er måske fordi jeg onanerer, at den er skæv. Jeg onanere kun med højre hånd, og når jeg tager fat om min pik med højre hånd, kan jeg se at det passer ret fint med hvordan den er skæv. Det ser umiddelbart ud som om at det er grunden til det, men kan det virkelig være?

Jeg har kigget på internettet efter andre med samme problem, men kan ikke finde nogen.

Kan en skæv pik virkelig være en bivirkning af onanering? Hvis ikke, hvad kan årsagen så være, og hvordan kan jeg evt "rette den ud"?

Håber det giver mening (:

mvh.

dreng
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2021-01-02T07:15:11 1
Julie

 Hej

Nu er jeg ikke ekspert hvad angår mænds anatomi, men så vidt jeg ved, er det meget normalt, at den er lidt skæv, og jeg forestiller mig, at det er tilfældigt, om den vender mest til højre eller venstre.
Hvad årsagen er, kan jeg desværre ikke svare dig på, men jeg kan næsten ikke forestille mig, at det kan skyldes at onani og derfor ved jeg heller ikke, om der kan gøres noget for at rette den ud.

Hvis det generer dig rigtig meget, synes jeg, at du skal kontakte din læge, som kan give dig noget fagligt baseret information omkring det. Ellers tror jeg også, at du kan læse mere om det på sexlinien.dk.

Jeg håber, at mit svar er til hjælp - ellers skal du endelig ikke tøve med at skrive igen!

De bedste hilsner Julie :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym