Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2021-02-07T22:18:17: 2

Brevkassespørgsmål

Naturist camping

Indsendt af dreng16 år


Jeg overvejer at tage  til naturist camping i sommerferien for at få et bedre  forhold til min krop og for at prøve noget nyt men mine forældre gider ikke  fordi at man skal være. Nøgen på der hvad gør jeg  
dreng
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2021-02-10T10:37:53 1
Marissa

Hej,

Det lyder som en interessant ide, du har fået. At have et godt forhold til sin krop er altid en god ting at stræbe efter, da det nok er det mest personlige og intime forhold, man nogensinde kan indgå i. Jeg kan godt forstå, at det er svært, hvis dine forældre ikke har lyst til at deltage i denne oplevelse, som du ønsker at afprøve, men deres forhold med deres egen krop er dog noget, der bør respekteres, ligesom dit forhold med din krop skal respekteres. Du kan prøve at snakke med dem om, hvad det er de ikke bryder sig om ved det, men hvis de giver udtryk for ikke at være behagelig tilpas med det, så er det en personlig grænse, de har brug for at sætte, som må accepteres. Du kan prøve at overveje, hvad det præcis er, du håber og ønsker at få ud af at tage på naturist camping og så tænke over om, der er andre måder, hvorpå du kan opnå de samme eller lignende resultater. 

Hvis du dog virkelig har dit hjerte fastsat på, at det skal være naturist camping, som du vil prøve, så kan det være, at du er nødt til at vente, til du er blevet ældre og kan tage afsted alene eller til møder nogen andre, der har lyst til at opleve det sammen med dig.

Selv hvis du ikke kan opleve det, du ønsker, så håber jeg, at du finder ud af noget, du kan blive tilfreds med. Og at du skriver ind igen, hvis du får lyst til det. 

Med venlig hilsen,

Marissa

2021-02-10T10:45:24 1
Julie

 Hejsa!

Det er dejligt, at du er interesseret i, at udforske og forbedre dit forhold til din krop. Jeg ved desværre ikke så meget om naturistcamping og de regler, der findes omkring nøgenhed på sådanne campingpladser. Det giver selvfølgelig rigtig god mening, at en naturistcampingplads ønsker at have gæster, der har lyst til at være nøgne, da man kan besøge en "almindelig" campingplads, hvis man ikke er tilpas med at være nøgen overfor fremmede.
Dog kunne jeg også godt forestille mig, at der findes campingpladser, hvor man kan være nøgen, men hvor det ikke nødvendigvis er et krav, at man skal være det, hvis man bor der. Måske skal du undersøge mulighederne for dette? 
Samtidig kunne du også tage en snak med dine forældre og fortælle dem om, hvorfor du gerne vil prøve naturistcamping. På den måde kan de få en bedre forståelse for dine ønsker, mens du også får mulighed for at høre, hvorfor de måske ikke har lyst til at skulle på sådan en ferie. 

Jeg tror desværre ikke, at der er mulighed for, at du kan tage på en sådan campingtur alene før du fylder 18, da det de fleste steder skal være en myndig person (person over 18 år), som bestiller opholdet.  

Jeg håber, at mine tanker omkring dette er til hjælp. Ellers skal du endelig bare skrive igen!

De bedste hilsner Julie :-) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym