Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2021-02-18T21:08:56: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg er rigtig ked af min hage...

Indsendt af pige14 år


Hej! 

Jeg er en 14 årig pige som er rigtig ked af min hage. Den stikker ligesom udad. Mine veninder har flere gange kommenteret på det. Det er jeg rigtig ked af. 

Jeg ved ikke om man kan gøre noget ved det, men hvis man kan, hvad skal jeg så gøre?

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2021-02-21T08:06:59 1
Sophie

 Hej med dig! 

Jeg kan godt forstå du ikke synes det er særligt fedt, at din veninde kommentere på din hage, nu du selv er usikker over den. Bag huden på hagen er der knogler og muskler hæftet på, som man ikke kan fjerne. Du kan derfor ikke gøre noget ved det som sådan, hvilket jeg heller ikke ville råde dig til. Mit råd er at du prøve fokusere på dine gode træk. Måske har du nogle flotte øjne, din næse er du glad for, eller dine øjenbryn. Prøv at fokuser på det som du er glad for, og fremhæv dem. 

Og næste gang du så oplever at nogen kommentere på dit udseende, så har du din fulde ret til at sige til dem “hvis du ikke har noget pænt at sige om mig, så lad vær”. 

Jeg håber du kan bruge mit råd. 


Mvh. Sophie 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym