Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2021-02-19T21:18:20: 1

Brevkassespørgsmål

Usikker på min krop

Indsendt af pige15 år


Hej UngZone

Jeg er en pige på 15 år. Jeg er rigtig usikker på min krop. Alle mine veninder har den der bikini krop som alle går og drømmer om, men jeg har ikke noget der bare ligner lidt den slags. Jeg har prøvet at træne, men det holdte ikke i længden. Jeg har læst hele Google i gennem for at få den perfekte krop, men ingenting virker.

Når mine veninder spørger om vi skal på stranden eller andre steder, svare jeg altid nej. Har ikke lyst til at andre skal se min krop...

Hvad skal jeg gøre?

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2021-02-21T08:12:59 1
Sophie

 Kære du

Jeg kan godt forstå, at det her er noget der fylder hos dig. Når du siger bikini-krop, så ved jeg godt hvad for en du mener, men jeg tænker straks, hvilken krop er mere bikini agtig end andre? Alle kroppe er rigtige, og ingen er forkerte! 

Jeg har lidt forskellige råd til dig. For det første skal du prøve finde de positive ting ved din krop. Det kan være du har massere af former, måske er du slank, måske er du høj, måske er du lav. Der findes forskellige bikinier alt efter hvilken krop type man har. Du kan endda over overveje om en badedragt er mere noget for dig? 

Mit andet råd er, at du skal prøve snakke pænt til din krop. Det tager 21 dage at ændre en vane, og jeg synes du skal starte allerede i morgen med at tale positivt om din krop. Find evt. 3 ting ved dit udseende som du er glad for. Tal pænt til dig selv når du ser dig selv i spejlet, tro mig, det vil virke i længden - jeg har selv prøvet det. 


Jeg håber du kan bruge mine råd, ellers er du velkommen til at skrive igen. 


Mvh. Sophie 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym