Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2021-07-10T18:43:21: 1

Brevkassespørgsmål

Er det normalt?

Indsendt af pige15 år


Hej

Jeg var nogle blodkarspræninger på  låret som jeg er rigtig ked af…

Det er ligesom at det ikke stopper med at vokse sig større og jeg er bange for at aldrig holder op.

Jeg har prøvet at undersøge om det kunne være noget andet, men jeg har her forleden fundet ud af at min mor også har det. Hun fik det så under hendes graviditet, men det opmuntre mig ligesom heller ikke mere. 

Jeg har googlet lidt og fundet ud af at man kan få det fjernet med laser, men det er måske også lidt tideligt at få sådan nogle fjernet med laser som 15 årig eller hvad synes I?


pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2021-07-12T04:40:29 1
Markus

 Hej.


Hvis jeg var dig ville jeg gå til din læge med det her. Det er aldrig godt at vide, hvad man finder på google. Jeg kan godt forstå at google er hurtigere, men det her lyder som noget, hvor det er vigtigt at få en ekspert til at kigge på det. 


mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym