Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2021-07-13T23:17:32: 1

Brevkassespørgsmål

Er det normalt?

Indsendt af pige15 år


Hej

Jeg var nogle blodkarspræninger på  låret som jeg er rigtig ked af…

Det er ligesom at det ikke stopper med at vokse sig større og jeg er bange for at aldrig holder op.

Jeg har prøvet at undersøge om det kunne være noget andet, men jeg har her forleden fundet ud af at min mor også har det. Hun fik det så under hendes graviditet, men det opmuntre mig ligesom heller ikke mere. 

Jeg har googlet lidt og fundet ud af at man kan få det fjernet med laser, men det er måske også lidt tideligt at få sådan nogle fjernet med laser som 15 årig eller hvad synes I?


pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2021-07-16T07:24:45 1
Sofie

Hej med dig,

Jeg ved desværre ikke nok om blodsprægninger til at forklare dig, hvorfor du får dem. Derfor synes jeg, at du skal kontakte din læge og få en tid. Han eller hun vil helt sikkert kunne besvare dine spørgsmål i forhold til dine blodsprægninger, fx om de stopper med at vokse sig større, og samtidig kan han eller hun tage et kig på dem.

I forhold til om det er for tidligt at få dem fjernet med laser, kan jeg heller ikke rigtig svare dig på. Dette er også noget, som jeg synes, du kan prøve at spørge din læge om. Måske synes vedkommende, at det er en god løsning. Det kan også være, der er andre muligheder.

Jeg håber, du finder ud af det.
 

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym