Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4411 spørgsmål og givet 7011 svar de sidste 15 år
2022-03-11T12:22:01: 2

Brevkassespørgsmål

mine nippels gør ondt

Indsendt af dreng13 år


hej jeg er en dreng på 13. Jeg har rigtigt meget ondt i mine patvorter og især når jeg løber en tur gør rigtigt ondt. Jeg ville spørge om jeg skal gå til lægen med det


tusind tak på forhånd.

dreng
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2022-03-13T12:16:20 1
Nicole

 Kære du. 

Det lyder ikke rart, at dine brystvorter gør ondt og jeg ved ikke hvad dette kan betyde, så jeg synes, at du skal tage til lægen. Det er helt klart bedst at tage til lægen, hvis man har ondt over en længere periode uanset hvor det er i/på kroppen og især når det generer dig så meget, at du ikke kan løbe en tur uden at det gør meget ondt. 

Så et smut til lægen med dig :-)

- Nicole

2022-03-16T09:45:12 1
Lukas

Hej med dig!

Det lyder ubehageligt, og jeg forstår godt du bliver bekymret. Det er dog ikke unormalt at man kan få ondt i sine brystvorter, når man løber, på grund af stoffet (på ens trøje) der gnider sig op af brystvorterne, og derfor får man ondt. Der er sikkert også mange andre ting, som kan være skyld i det, uden det behøver være noget seriøst. 

Men det er altid en god idé at tage til lægen, især hvis du er i tvivl om det er noget seriøst, og hvis det fortsætter over længere tid. Jeg vil i hvert fald anbefale dig at tage til lægen, da de er langt bedre kvalificeret til at hjælpe dig, end vi er her. Men derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive ind igen hvis du har flere spørgsmål. Held og lykke med det!

Med venlig hilsen Lukas.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym