Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-10-20T09:13:05: 1

Brevkassespørgsmål

Hår under armene

Indsendt af pige11 år


Jeg er 11 år og går i femte jeg har haft mens sidden midten af tredje og jeg har sidden 4 kl haft en del hår under armene men må ikke fjerne hårene med en skraber får min mor men har fået mere sidden jeg spurgte og hved ikke hved ikke om jeg skal spørger og sige hvad jeg føler btw bliver mobbet med at have hår under armene 
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2022-11-08T08:33:27 1
Nicole

 Kære du. Tak for at skrive herind - jeg beklager det længe ventede svar! <3

Jeg kan godt forstå, at det er en svær situation du står i, når du ikke kender andre der går igennem det samme - i hvert fald lige nu. For alle kommer igennem puberteten og der følger det med at få mere hår nogle steder på kroppen. Det er helt almindeligt, så alle dine venner kommer også i større eller mindre grad til at få hår under armene. Den eneste grund til, at de andre kommenterer på det, er fordi de ikke selv har det endnu -men det får de alle sammen, det lover jeg dig. 

Jeg vil derfor starte med at sige, at det selvfølgelig aldrig er nødvendigt at fjerne hår fra kroppen, da det er helt naturligt, at de er der, men det er også helt okay, når man gerne vil fjerne dem. Jeg synes derfor, at du bør tale med din mor igen og fortælle hende, at du synes, at det er ved at blive for meget nu og at du gerne vil fjerne dem. Jeg tror, at din mor synes, at det er for tidligt og at det ikke er nødvendigt at fjerne hårene - og der har hun helt ret. Men det kan også være ubehageligt for nogen, at have mange hår under armene, da man eksempelvis sveder mere, så derfor er det også helt okay at have lyst til at fjerne dem. Så jeg synes, at du skal prøve at tage en snak med hende igen. 


Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen. :-)

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym