Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2022-11-28T18:14:18: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg har ikke fået bryster

Indsendt af pige13 år


Hej.

Jeg er en pige på 13 år, og jeg er den eneste i min klasse der ikke har fået bryster endnu. Selvom jeg har haft en kugle i brystet i nogen år. Jeg føler også, at de er blevet mindre inde for det seneste år. Ved I nogenlunde, hvor lang tid det tager at få (lidt) bryster? Jeg ved godt, at det er forskelligt fra person til person, men bare sådan cirka?

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2022-12-27T08:22:12 1
Nicole

 Kære du - tak for at skrive herind.

Jeg kan sagtens forstå, at du godt kunne tænke dig et svar på, hvor lang tid der går - men det er, ligesom du selv siger, meget forskelligt, og din krop vil udvikle sig mange år endnu. Så jeg kan desværre ikke fortælle dig, hvor længe du skal vente, men jeg kan fortælle dig, at det er helt normalt ikke at have udviklet bryster endnu og at det er også er meget forskelligt, hvor meget de kommer til at vokse - det gælder ligeledes resten af kroppen. :-)

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym