Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-03-23T15:33:52: 1

Brevkassespørgsmål

Hængebryster

Indsendt af pige13 år


Kære brevkasse jeg er en pige på blot 13 år men har allerede hængebryster som får mig til at ligne en gammel dame med små hængebryster. Jeg bruger generelt ikke bh i hverdagen eller til idræt fordi jeg synes at de føles ubehagelige. Jeg har også virkelig behårede ben men mine forældre siger at jeg er for lille til at barbere mine ben selvom selvom de andre piger gør det.


Så mine spørgsmål til brevkassen er:

• Vved I hvorfor st mine bryster allerede hænger (og har det noget med bh situationen at gøre?) hvis I gør hvorfor?

• Har I nogen tips til hvordan jeg kan gøre så mine bryster ikke hænger?

 •Har I nogen tips til hvad jeg skal gøre ved det med at mine ben er behårede?


Hilsen den gamle ikke så gamle 13 årige


pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2023-03-29T12:01:50 2
Anna

Kære dig

Jeg kender ikke svaret på, hvorfor dine bryster allerede hænger eller om BH'er spiller en rolle, hvilket jeg tvivler på, men jeg ved at du og dine bryster ser ud lige som i skal.

Jeg synes selv noget af det sværeste kan være at elske sin krop. Der er også tidspunkter, hvor jeg elsker mine bryster mere end andre, men de er mine. Kære dig det er så vigtigt at du ved at din krop og dine bryster er helt unikke, de er dine. Jeg tror ikke du kan gøre så meget for at ændre på dem, jeg tror det bedste du kan gøre er at acceptere, at de ser ud lige som de skal. Det er selvfølglig nemmere sagt end gjort og kan tage lang tid, men selve processen er også vigtig. 

Hvis du begynder at mærke et ubehag eller smerter i skuldre og bryster, til hverdag eller når du dyrker sport, er det der en BH kan være gavnlig. For en BH er med til at give støtte og holde dem oppe. Du skal, som du selv skriver, ikke bruge dem, hvis du ikke synes det er rart. 

Vi har alle hver vores sæt bryster og lige så forskellige som de er, er kropsbehåring. Nogle mennesker har mere end andre, om det gælder under armene eller på benene. Alle har dog kropsbehåring og det er en naturlig del af kroppen. Man kan ikke ændre på mængden af ens kropsbehåring, men hvis du er ked af dine hår på benene, kan du prøve at forklare det til din mor og give udtryk for du gerne vil barbere dem. 

Du har din helt egen og unikke krop, ingen andres er som din. 

Kærligst 

Anna 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym