Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-04-01T17:24:59: 1

Brevkassespørgsmål

dernede

Indsendt af pige13 år


Hej brevkasse.

Jeg har været i svømmehallen med mine venner for ikke lang tid siden og jeg bemærkede noget anderledes ved mig. De andre pigers læber dernede dækker deres tissehul ting, og min hænger sådan ud på en måde. Er der noget galt med mig?

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2023-04-17T11:34:29 1
Anna

Kære dig

Der er på ingen måde noget galt med dig. Alle kvinder har de ydre kønslæber og de indre kønslæber. Måden hvorpå de ser ud er forskelligt fra kvinde til kvinde og har deres helt eget udseende, og en stor variation. Det er meget normalt at de indre kønslæber er synlige og jeg vil tro de i dit tilfælde er dem du føler hænger ud på en måde. Du skal ikke være bekymret, det er sådan dine kønslæber sidder og det er helt normalt. 

Kærligst 

Anna 


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym