Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2023-09-14T21:51:36: 1

Brevkassespørgsmål

Rift i underliv

Indsendt af pige15 år


Kære ungezone, jeg har en rift i mit underliv lige ved siden af min skede og det klør mig. Til tider gør det også ekstremt ondt og sviger mega meget. Ved i om man kan bruge noget intim creme af en slags eller lignende for at for riften til at hele? Jeg har haft riften i nogen måneder nu og jeg er derfor meget desperat
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2023-09-19T06:20:13 2
Clara

Hej med dig,

Tak for din besked. Det lyder bestemt ikke rart, og det er selvfølgelig ikke noget, du skal blive ved med at være generet af. Jeg tør desværre ikke råde dig til, hvad du skal gøre, da jeg ikke er sundhedsuddannet. 

Jeg vil derfor anbefale dig at tage kontakt til din læge, så lægen kan kigge på riften. Det er vigtigt, at den bliver undersøgt, nu hvor den gør ondt og svier, og fordi det har stået på længe. Jeg kan godt forstå, hvis det måske føles grænseoverskridende, men husk på, at det er helt almindeligt for lægen at lave gynækologiske undersøgelser. Du kan f.eks. også vælge at tale med din mor eller anden om det, hvis du har brug for, at nogen hjælper dig med at tage kontakt til lægen og/eller evt. tager med. 

Du er altid velkommen til at skrive herind en anden gang igen.

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym