Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-10-11T20:18:04: 1

Brevkassespørgsmål

Mælk ud af bryster

Indsendt af pige15 år


Hej ungzone, jeg lå i min seng med min kæreste, og pludselig sagde han “åh der er mælk” og jeg så en hvid dråbe løbe ned af min trøje. Jeg er meget chokeret. Jeg er IKKE gravid, det skal lige siges. Burde jeg kontakte min læge og er det unormalt. Og kan det måske have noget at gøre med p-piller. Som jeg er på.
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2023-10-24T11:37:24 1
Clara

Hej med dig,

Tak for din besked. Jeg har ikke kendskab til det område. Men som du selv skriver, vil jeg råde dig til at kontakte din læge. 

Så vidt jeg kan forstå og læse mig frem til, er det noget, der kan ske for nogen - primært piger men også drenge. Det kunne lyde som om, at der kunne være noget hormonelt på spil. Om det er grundet dine p-piller, ved jeg ikke, men det vil lægen helt sikkert kunne gøre dig klogere på. Din læge har formentlig set det før.

Hvis du er mere tryg ved det, kan du også eventuelt have din kæreste eller en forælder med til lægen. Du er altid velkommen til at skrive herind en anden gang.

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym