Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2024-02-16T10:59:28: 1

Brevkassespørgsmål

Bade med veninde

Indsendt af pige13 år


Jeg skulle sove ovre ved en veninde her i ferien. Da vi vågnede var hendes forældre taget på arbejde. Vi lå og snakkede og hun spurte om jeg normalt går i bad om morgen og det gør jeg. Hun sagde så at det gør hun også og så kunne vi jo lisså godt gøre det sammen. Jeg blev lidt overrasket men gik med til det. Men da vi skulle ud på badeværelset var jeg meget nervøs så jeg rystede og jeg var ved at fortryde. Men det gik rigtig godt og blev en god oplevelse. Også for min veninde tror jeg. Men det er jo første gang jeg har badet alene to og jeg går og tænker om jeg er gammel nok. Det føltes godt men jeg havde jo ikke regnet med det skulle ske for mig når jeg stadig kun er 13. Synes i det var for tidligt eller var det ok? Jeg er jo også lidt stolt af det men ved ikke om det var for tidligt?
pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2024-02-18T10:10:57 1
Kirstine

Hej med dig

Det er helt normalt at føle sig usikker eller nervøs i nye situationer, især når det kommer til at gøre noget sammen med en veninde, som du ikke har gjort før. Det vigtigste er, at du føler dig tryg og komfortabel med dine valg. Alderen, hvor man er klar til at gøre ting alene eller sammen med andre, varierer fra person til person. Det er vigtigt at huske, at der ikke er en fast regel for, hvornår man er "gammel nok" til noget. Det er op til dig og dine egne grænser og komfortniveau. Hvis du følte dig godt tilpas og det blev en god oplevelse for dig, så er det det vigtigste.

De bedste hilsner,

Kirstine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym