Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2024-06-02T12:43:24: 1

Brevkassespørgsmål

ingen høje drenge

Indsendt af pige13 år


jeg er en pige på 13 år...


Jeg har ikke set en eneste dreng på min alder der enten er på samme højde som mig eller højere ( jeg er 1,88 og vokser ikke mere ). Det gør mig bare virkelig ked af det. Fordi at drenge jo godt kan lide lave piger og ikke høje piger. Har bare ikke lyst til at være single resten af livet

pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2024-06-07T12:15:09 2
Cecilia

Hej med dig.

Hvor er det godt du skriver ind. Dét ikke at være tilfreds med sit udseende, er noget jeg tror mange kan nikke genkendende til (Jeg kan fx, ikke lide hvor bleg jeg er), og derfor tror jeg også at der er mange der kender følelsen af utilstrækkelighed - det er ikke en særlig fed følelse.

Jeg kan først og fremmest fortælle dig, at de fleste drenge vokser mest midt i puberteten, altså ca. omkring 15 årsalderen (ish). Derfor er der skam nok nogle drenge der skal nå at vokse dig over hovedet. Lige nu, kan det selvfølgelig godt føles som om lang tid.

Derudover vil jeg også skynde mig at nævne, at der slet ikke er noget galt i at være en høj pige, og der er også mange modeller, som er høje i det. Jeg tror heller ikke, at du skal frygte ikke at få en kæreste. Jeg kender flere piger, som er over 180, som har masser af interesse fra drengene af - en af dem har børn og mand i dag. Man kan som pige også sagtens være den høje i forholdet. Jeg har mødt mange søde lave drenge, så du behøver måske heller ikke nødvendigvis at finde en der er højere end dig selv.

Derfor tror jeg også, at du skal tænke over, at det er hvad du selv ligger i din højde. Hvis du føler dig selvsikker og ser din højde, som noget positivt, så vil andre også blive tiltrukket af det. Der er simpelthen ikke noget mere tiltrækkende end en person, som hviler i sig selv.

Og så skal jeg huske at understrege, at det vigtigste ved dig, er at du er tilfreds med dig selv - ude på og indeni. Så skal andre nok også se din værdi.


Håber du kan bruge det til noget :)

Vh, Cecilia.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym