Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2013-06-10T19:47:45: 2

Brevkassespørgsmål

Kæmpe svingninger..


Hej TheLove.. tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!

Jeg har nogen problemer med mine humørsvingninger.. jeg har fået konstateret major depression for et års tid siden, og har været mobbet.. Og får stadig anonyme opkald fra folk der sviner mig til.. det ved mine forældre dog ikke at jeg gør længere..
Jeg har været tæt på selvmord flere gange, men aldrig gennemført det.. tænk hvis jeg gjorde noget galt, overlevede.. mine forældre ville blive så skuffet over at jeg havde prøvet på det, og det ville jeg ikke kunne leve med heller..
Mit humør vender 180 grader hele tiden, det kan være det mindste der ændre det.. hvis folk siger noget forkert, eller hvis jeg føler mig ensom..
Den her fantastiske dreng har lige droppet mig, og jeg begyndte at stortude lige foran min mor i 2 timer.. jeg følte mig tom og det gør jeg stadig.
Jeg har mine dage hvor jeg er lykkelig, hvor jeg tror det hele er ovre og jeg kan leve mit liv lykkeligt, hvor jeg synes det er dumt at begå selvmord fordi livet er så dejligt og fantastisk.
Og så har jeg stadig de dage hvor jeg står med et barberblad eller står med piller i hånden og overvejer det hele..

Mine forældre ved jeg har haft det dårligt.. men ville ikke svigte dem, så da jeg havde gået hos psykolog i et års tid, sagde jeg at jeg fik det bedre! Og de troede på det.. jeg havde det fantastisk i en måneds tid og så gik det ned af bakke igen.
De tror stadig jeg har det godt hele tiden.. men efterhånden som jeg bryder mere og mere sammen, tror jeg min mor er begyndt at regne det lidt ud..

Jeg har før råbt og skreget om at jeg ville dø, jeg har fortalt mine forældre at jeg ikke ville leve mere og de har hørt mig græde mig selv i søvn, de har set mine ar efter barberbladene og de har fundet mit afskedsbrev jeg skrev og nåede derfor at stoppe mig i at afslutte det.. men de ved ikke at jeg begyndte på det hele igen.. denne her gang er jeg mere forsigtig.. denne gang skal de ikke opdage det..

Men.. hvordan kommer jeg af med de her humørsvingninger? Jeg er så træt af at være træt af livet.. jeg græder mig selv i søvne igen, gang på gang.. Jeg kan bare ikke mere..
Jeg har ikke lyst til at fortælle mine forældre det igen, jeg har haft skuffet dem nok.. Jeg vil ikke have de ved at jeg gennemgår det samme om igen og jeg vil ikke have at de skal gennemgå de nætter og dage hvor jeg bare har grædt eller skreget på at mit liv skulle slutte..

Så hvad kan jeg gøre? For at få bugt med tankerne og følelserne? Hvordan kan jeg bare holde mit humør bare neutralt så jeg ikke har det dårligt i hvertfald?
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2013-06-11T11:54:16 1
Karen
Hej Michelle. 

Jeg ved at det er virkelig hårdt at leve med selvmordstanker. Men du må ikke giv op endnu. Din mor og din far er ikke skuffet over at du har det dårligt. De elsker dig højere end noget andet i livet. Men de er bekymret og bange for hvad der komme til at skete med deres lille pige. 

Mit bedste råd til dig er: tal med dine forældre. De vil kun dig dit bedste og vil kun se dig lykkelig. De kan hjælpe med at give dig den støtte som du har brug for. Måske en af tale med, når du har det skidt. 

"Du er guld værd og det bliver en trist dag, når du er væk"


Jeg håber at det her kan hjælpe dig ellers skriv til os på TheLove.dk igen. 

Stort kram,
Karen :) 
2013-06-12T23:02:14 1
Morten
Hej Michelle,

Først og fremmest skal du vide at jeg ved præcis hvad ud går igennem. Jeg har selv og har det dårligt psykisk og jeg har haft mange af de samme tanker om dig, samt jeg har ar på min venstre arm.

Jeg synes du skal fortælle dine forældre det igen. Jeg kan huske da mine forældre fik det af vide med mig, at de var glade for at kunne hjælpe mig på en måde de ikke havde hjulpet mig før. Dine forældre VIL gerne hjælpe dig, selvom man ikke lige skulle tro det. Så for min skyld, fortæl dem det!

En rigtig god ting ville være at kontakte hende psykologen for at få nogle flere timer der. Det kan være godt at komme af med ens tanker og følelser, uden man skal synes det er pinligt eller akavet. 

Skriv gerne til mig, hvis du ønsker mere rådgivning fra en der er ude for det samme som dig,
Morten.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym