Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2022-11-13T20:15:32: 1

Brevkassespørgsmål

Kan man bliver påvirket af et kys

Indsendt af pige22 år


Hej. 


Kan man blive påvirket af at kysse en fyr der har taget stoffer? Såsom Coke, hash og alle andre stoffer? 

Altså kan det overføres til min krop?


pige
Alkohol og stoffer

Alkohol og stoffer

Se flere

Besvarelser

2022-12-04T10:23:46 1
Nicole

 Kære du. Tak for at skrive herind.

Jeg må indrømme, at jeg ikke ved særlig meget om man kan live påvirket på dén måde. Mit bedste bud er, at det ikke kan overføres på den måde - hvis det er hash, men jeg vil ikke udelukke, at det kan overføres, hvis nogen har taget hårde stoffer og der sidder en "rest" i ansigtet. Men som udgangspunkt vil jeg sige, at der ikke er noget der kan overføres via. spyt, hvis det er det du tænker på. 

Jeg har dog ikke nogen sundhedsfaglig baggrund, og kan derfor ikke give dig et endegyldigt svar på dette, men vil lige benytte lejligheden til at opfordre til, at man holder sig langt væk fra euroriserende stoffer, da de kan have store sundhedsskadelige konsekvenser - både for én selv, men også for ens omgangskreds.

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om alkohol og stoffer

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym