Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-10-08T12:29:20: 1

Brevkassespørgsmål

En pille som jeg har fået, men jeg ved ikke hvad det er!

Indsendt af pige17 år


Jeg har fået nogle meget råhvide piller der står C 25 på og jeg fik at vide at det skulle være syre, men jeg ved ikke hvad det er? De er ovale og 1cm brede, og jeg har virkelig brug for at vide hvad det er, så jeg håber at i kan hjælpe mig? 
pige
Alkohol og stoffer

Alkohol og stoffer

Se flere

Besvarelser

2022-10-08T01:51:58 1
Martin

Hej med dig,

Hvis du har fået pillen af din læge eller en anden sundhedsfaglig person, så synes jeg du skal snakke med dem om hvad det er for noget. 

Hvis du har fået pillen af nogle andre, så SKAL DU ALDRIG tage den. Smid den ud med det samme. Vi kan komme med mange bud på hvad det kan være, men der er altid en risiko for, at det er noget andet.

Jeg håber du kan bruge mit svar, ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen.

De bedste hilsner,
Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym