Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-09-15T15:34:14: 2

Brevkassespørgsmål

Hun vil drikke mig i hegnet


Hej TheLove

Jeg er 14 år og går i 9. klasse.

I starten af oktober vil en pige fra min klasse holde en fest, hvor hun inviterer hele klassen og få andre andre. Der kommer til at være alkohol, men det er endelig ikke det store problem for mig. Jeg har været fuld en gang før af, hvor jeg havde fået lov af mine forældre. Men den her gang er det hos en anden, som mine forældre ikke er så trygge ved. Jeg har ikke fortalt dem om den nye fest endnu. Jeg er bange for, at jeg ikke må, da det er hos hende. Nogen gode råd til hvordan jeg kan sige det??

Det med mine forældre er egentlig ikke det største problem. Hende der holder det vil drikke mig i helt i hegnet! Hendes "hovdprojekt" er, at jeg skal blive så fuld, at jeg ikke kan gå hjem. Det skrev hun til mig.. Jeg synes, det føltes fantastisk at være fuld sidste gang, men jeg vil ikke drikke mig i hegnet! Jeg er lidt bange for, at jeg ikke kan sige nej eller at der kommer gruppepres. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.. Hun er selv vant tl at drikke, men det er jeg jo ikke rigtigt.

Håber I har nogle råd eller et eller andet :)
Alkohol og stoffer

Alkohol og stoffer

Se flere

Besvarelser

2013-09-19T20:50:10 1
Karen
Hej louise :) 

Jeg synes at du skal sige det til dine forældre. For hvis du får det meget skidt, så ved dine forældre hvor er du og kan hjælpe dig dagen efter. Du er nødt til, at have en ærlighed imellem dig og dine forældre i forhold til druk og fester. De ville nok blive rigtigt ked af det, hvis du lyver eller ikke fortælle helt sandheden. 

Du skal sige nej til de ting som du ikke har lyst. Det er meget kort og klaret. Måske fortælle din veninde at du ikke har lyst og hvis hun er en god veninde, så vil hun forstå dig. 

Et stort kram,
Karen :)
2013-09-23T17:39:17 1
Charlotte
Hej Louise

Man skal ALDRIG jeg gentager ALDRIG gøre noget man absolut ikke har lyst til. Hvis du ikke har lyst til at drikke dig så fuld som hun gerne vil så skal du lade være. Sig det eventuelt til hende i forvejen så hun ved at du mener det. Hvis hun ikke kan acceptere det - jamen er det så sjovt at tage til den fest når man ved det kan gå galt? Jeg synes i hvert fald du skal tænke grundigt over det.
Med hensyn til dine forældre. Så sig det stille og roligt til dem og at du gerne vil med(hvis det er det du ender med). Forklar dem hvorfor - helst uden at komme helt op i det røde felt hvis de argumenterer i mod. En gang i mellem er det også bare en god ide at give efter for sine forældre i stedet for at tage kampen op - og så gemme kampen til noget der er vigtigere :)

Held og lykke fra

Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om alkohol og stoffer

Kan kokain overføres via en kys?

Hej jeg er en 18 pige, som var på klub en aften med mine venner. Jeg møder en fyr, som jeg så væ...

Afhængig af alkohol som 12 årig?!

Hej ungzone jeg skriver til jer fordi min bror fester vildt meget (han bliver student til sommer og ...

Kan man bliver påvirket af et kys

Hej. Kan man blive påvirket af at kysse en fyr der har taget stoffer? Såsom Coke, hash og all...

En pille som jeg har fået, men jeg ved ikke hvad det er!

Jeg har fået nogle meget råhvide piller der står C 25 på og jeg fik at vide at det skulle være ...

Fest feber

Jeg har haft en periode Hele den her sommerferie hvor at jeg har jeg har lyst til at drikke og feste...

Ender altid med at feste alene

Næsten hver gang jeg spørger mine venner om de vil med hen og feste hos mig eller hyggedrikke sige...

Påvirket pubertet grundet hash?

Hej jeg er en dreng på 16 årMit problem er at jeg er bange for at jeg har påvirket min vækst gru...

Snakken med forældrene

Hej,Jeg er en pige på 14 (snart 15), mine forældre er ekstremt strikte, men jeg kunne godt tænke ...

Elsker det

Hej Lige for tiden drikker jeg meget alkohol. Min mor siger jeg skal passe lidt på men jeg lyt...

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym