Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-10-21T17:01:13: 1

Brevkassespørgsmål

Hash misbrug


Hej jeg hedder Daniel og da jeg var 14 år havde jeg et kæmpe hash misbrug og jeg ryger stadig hash og skunk men kun en gang imellem jeg har en masse venner der selv ryger hash og tager stoffer osv. Jeg er rimelig meget i tvivl om man kan komme til skade af det
Mine venner siger der ikke sker en skid ved at ryge det
Men kan der egentlig ske noget? Tak på forhånd
Alkohol og stoffer

Alkohol og stoffer

Se flere

Besvarelser

2013-10-23T20:02:35 1
Camilla
Hej Daniel

Hash er ikke farligt hvis man prøver det en enkelt gang. Problemet kommer hvis du gør det ofte og i lang tid. Hash går ind og dræber din hjerneceller, hvilket gør at du får sværere ved at lære nye ting. Det kan ligesom cigaretter ødelægge luftvejene og medføre lungekræft. En anden negativ ting ved hash er, at man kan blive afhængig af det. Når man er afhængig af noget, vil man få abstinenser hvis man ikke indtager stoffet. Og de abstinenser kan ved hash være dårligt humør, rastløshed, irritabilitet, humørsvingninger og søvnforstyrrelser. Så jeg vil helt klart anbefale dig, at holde dig fra det. Ligesom jeg også vil anbefale dig, at holde dig fra alle andre stoffer.

Du kan gå ind på dette link og læse mere om hash: http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/hash.htm


Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym