Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4235 spørgsmål og givet 6827 svar de sidste 14 år
2019-02-19T02:56:34: 1

Brevkassespørgsmål

Stoffer og gruppepres

Indsendt af pige13 år


hej vi er tre piger fra søborg skole og har projekt uge og vores emne er stoffer og gruppepres. vi vil gerne spørge om nogen spørgsmål i forhold til stoffer.


Hvad gør stoffer for en?

Er der mange der skriver/ringer til jer på grund af de tager stoffer?

hvordan håndterer i de spørgsmål som der kommer om stoffer?


pige
Alkohol og stoffer

Alkohol og stoffer

Se flere

Besvarelser

2019-02-19T23:09:12 1
Martin

Hej,

Vi vil desværre kun kunne give jer vores egne holdninger og tanker til emnet, da vi ikke ved nok om det. Så vil i stedet foreslå jer at skrive TUBA.

TUBA er er en organisation der tilbyder anonym og gratis terapi og rådgivning til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug. Jeg vil derfor tro de kan give jer nogle bedre svar.

I kan finde dem her inde: https://tuba.dk/

Deres chat har åben i morgen mellem 18 og 21, men hvis jeg var jer ville jeg se om jeg kunne finde deres kontakt oplysninger og så fange dem i løbet af dagen.

Håber i kan bruge mit svar og held og lykke med opgaven!

De bedste hilsener,
Martin Jul Jönsson
Stifter, UngZone.Dk

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om alkohol og stoffer

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym