Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4235 spørgsmål og givet 6827 svar de sidste 14 år
2020-02-04T07:21:55: 2020-02-09T15:07:46: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg er afhængig af stoffer

Indsendt af dreng13 år


Hej

Jeg er en dreng på 13, som er afhængig af hash og lattergas. 

Hvordan stopper jeg, jeg er virkelig på bunden


dreng
Alkohol og stoffer

Alkohol og stoffer

Se flere

Besvarelser

2020-02-05T09:52:47 2
Michelle

 Hej med dig og tak for dit spørgsmål. 

Uha det er godt nok en træls situation du er end i, men hvor er det sejt at du skriver her ind, det er det første skridt mod at stoppe. Mit bedste råd til dig er at du skal have noget professionel hjælp. Først og fremmest skal du fortælle det til dine forældre og så skal i sammen kontakte en læge, sådan så at han/hun kan hjælpe dig med at komme det rette sted hen. Jeg tænker at jeg ikke behøver at belære dig om hvor farligt sådan noget som lattergas er, det er jeg sikker på at du er klar over. Men netop fordi at det er noget rigtig skidt er det vigtigt at du får noget ordentligt hjælp. Hvis det er meget svært at finde ud af hvordan du skal sige det til din mor og/eller far så gå eventuelt ind under vores fane i toppen der hedder ''find hjæp'' og tryk på den der hedder afhængighed her er forskellige organisationer der kan hjælpe dig og som du kan snakke med. 

Ellers kan du skrive et brev til det hvor i det står, eller fortælle det til en anden voksen som du stoler på, som kan hjælpe dig med at snakke med dine forældre om det. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar og du er altid velkommen til at skrive her ind igen. Jeg ønsker dig alt det bedste i frem tiden og alt held og lykke med at komme ud af dit misbrug, det skal du nok klare! Jeg tror på dig! 

 

De bedste hilsner 

Michelle :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om alkohol og stoffer

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym